Alkotótábor

2009. augusztus 5. | Alkotótábor
Művésztábor Rácalmáson – négy dunaújvárosival
A fafaragás területén alkothatnak nagyot idén az immár II. Raáb Imre Művészeti Tábor résztvevői: a napokban Rácalmáson kezdődött közös munkálkodáson városunkból négy alkotó vesz részt. »»»
2009. július 9. | Alkotótábor
Szeretettel várják és vendégül is látják a művészetek iránt érdeklődőket az ÚjpART szervezésében zajló móri alkotótábor művészei: a nyílt nap pénteken délután lesz a móri alkotótelepen. »»»
2009. július 6. | Alkotótábor
ÚjpART: móri kísérletek
Tizenketten dolgoznak az ÚjpART Egyesület tagjai közül idén a Móri Alkotótáborban – az első napok "rákészülése" és a vasárnapi bemelegítő munkálkodások után mától immár gőzerővel. »»»
2008. augusztus 19. | Alkotótábor
Művésztábor: boldog vég, új kezdet
Mind az alkotók, mind a kezdeményezők körében sikeresnek bizonyult az Újpart Egyesület és a Rácalmási Faluvédő Egyesület által közösen, ráadásul deklaráltan hagyományteremtő céllal szervezett Raáb Ervin Művésztelep – az alkotótábor "terméséből" holnap nyílik kiállítás Rácalmáson. Visszanéző. »»»
2008. augusztus 6. | Alkotótábor
Újpart-tábor: szabad este
A hírvertnél egy nappal később ugyan, de kiegészítő program is várja a "táborlakó" művészeket és a külsős érdeklődőket a Raáb Ervin Művészeti Alkotótáborban - pénteken este, Rácalmáson. »»»
2008. augusztus 3. | Alkotótábor
Újpart-tábor – Rácalmáson
Egy megvalósult álom: az Újpart Egyesület alkotói közreműködésével kezdődött a Raáb Ervin Művészeti Alkotótábor pénteken Rácalmáson. A "táboroztatás" hátterében rendhagyó, ámde példás együttműködés sejlik fel – erről is szó lesz összeállításunkban. »»»
2008. július 1. | Alkotótábor
A Dunaújvárosi Tárlat nyitása előtt művészektől volt hangos a KMI előtti terasz. A ceremóniára jöttek, de előbb megállapodtak alkotótáborukról. »»»


lbimage