Kiállítás

2017. március 3. | Kiállítás
Az ÚJPART Egyesület kiváló tagja önálló kiállítással várja a festészet és a módosult tudatállapot-kutatás iránt érdeklődő látogatókat. Megnyitó: 2017. március 10., péntek 18 óra. »»»
2010. május 2. | Kiállítás
Kamara: Birkással folytatják
Birkás István műveinek kiállításával folytatódik a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara sorozata: a városunkban élő és alkotó Munkácsy-díjas képzőművész tárlata hétfőn nyílik a Vállalkozók Házában. »»»
2010. március 3. | Kiállítás
KMI: szövetkezzetek!
Két új kiállítással folytatódik a Kortárs Művészeti Intézet idei programja: a nehéz anyagi helyzetbe került intézményben az Új haverok című önálló kiállításon mutatkozik be Páhi Péter, emellett A nagy üzlet című, nemzetközi együttműködésben született gyűjteményes tárlat várja a vendégeket. »»»
2010. január 25. | Kiállítás
Skicc: sok fiatal egyenes
Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves vendégek! Szeretettel köszöntöm önöket a Skicc Csoport kiállításának megnyitóján – a gyerekek után nehéz megszólalni, azaz megszólalni még csak-csak, de érvényeset mondani bajos. De nem lehetetlen, annyit megér, hogy megpróbáljam. »»»
2010. január 22. | Kiállítás
Székesfehérvár - Az MMK-Művészetek Házában a magyar kultúra napja alkalmából nyílt meg szerdán Várnai Gyula és Várnai Ágnes közös tárlata. »»»
2010. január 12. | Kiállítás
KMI: Bizalomra biztatnak
A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán tanuló/végzett fiatal szobrászok alkotásiból válogatott tárlattal folytatódik a Kortárs Művészeti Intézet kiállításainak sorozata: a Bizalom című bemutató péntektől lesz látható az intézmény összes ter(m)eiben. »»»
2009. december 14. | Kiállítás
Kálnay Adél most következő szavai Gáspár Aladár és Kelemen Marián Éva közös kiállításán hangzottak el. A tárlat december 10-én nyílt és 23-ig látogatható a Lorántffy Galériában. »»»
2009. december 11. | Kiállítás
MMK: re-víziós fotótárlat
Re-vízió címmel mutatja be tagjainak kollekcióját a Rosti Pál Fotóklub a Kassák Galériában: a tárlat ma délutáni megnyitója a harmincöt éves MMK jubileumi rendezvénysorozatának nyitó eseménye lesz. »»»
2009. december 10. | Kiállítás
Kortárs intézet: Remix 1.
A dunaújvárosi Modern Művészetért Közalapítvány Gyűjteményéből összeállított válogatással folytatódik a Kortárs Művészeti Intézet programja péntektől. »»»
2009. november 5. | Kiállítás
A dunaújvárosi művészek nyáron, a móri alkotótáborban készített munkáiból nyílik kiállítás a Széchenyi István Gimnázium Szivacs Galériájában – az ÚjpART Egyesület tagjai közül ezúttal tizenhárman mutatják meg műveiket a közönségnek. »»»


lbimage