2010. május 2.
Kamara: Birkással folytatják
Birkás István műveinek kiállításával folytatódik a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara sorozata: a városunkban élő és alkotó Munkácsy-díjas képzőművész tárlata hétfőn nyílik a Vállalkozók Házában.
Síkban, térben (katt a képre még több képért!)

A kezdeményezés sikerén felbuzdulva folytatja a dunaújvárosi képzőművészek kiállításainak sorozatát a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara (DKIK), tudatta a DO-val dr. Markovics György titkár. Az idén tavasszal startolt bemutatósorozat következő főszereplője Birkás István Munkácsy-díjas festőművész lesz, akinek új műveit (képeit és plasztikáit) láthatják a vendégek a Vállalkozók Házában. A Birkás-tárlat május 3-án, hétfőn délután öt órakor nyílik a DKIK bázisán a Latinovits Zoltán utca 10. szám alatt, a tárlatot Bedi Ildikó, a Rudas Közgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium szakmai igazgatóhelyettese ajánlja a közönség figyelmébe.

A DO-hoz eljuttatott – a mellékelt tájékoztatóval színesített – meghívó szerint a Kamara Galéria legújabb kollekciója egy hónapon keresztül, június elejéig lesz látható; a megnyitón mindenkit szeretettel látnak, várnak!
Nyulasi Öcaline


lbimage